| RSS
Четверг
25.04.2024, 21:51
Женский мир!!!
Главная Atbalsti cinu pret kruts vezi - Форум
Меню сайта
В форуме
  • Консультанты Amway (9)
  • UpserseSesy (0)
  • Хранение в холодильнике (14)
  • Как привлечь клиентов??? (16)
  • Consumer Digest (0)
  • Compare Prices Online (0)
  • Kennetherat (0)
  • Thomaspa (0)
  • TimothyNusy (0)
  • Ronaldgom (0)
  • Полезная информация

    • Страница 1 из 1
    • 1
    Модератор форума: allina  
    Форум » Avon » Каталоги, консультанты, акции » Atbalsti cinu pret kruts vezi (piesakies Roza lentites skrejienam)

    Atbalsti cinu pret kruts vezi
    MarinaДата: Суббота, 10.10.2009, 00:40 | Сообщение # 1
    Генерал-майор
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 444
    Статус: Offline
    Dārgās AVON Lēdijas un Džentelmeņi,

    oktobris visā pasaulē tiek atzīmēts kā mēnesis cīņai pret krūts vēzi.

    Arī mēs , AVON, kā viens no lielākajiem korporatīvajiem cīnītājiem pret šo ļauno slimību,būsim aktīvi, un kopā ar mūsu uzticamajiem sadarbības partneriem -
    Onkoloģisko pacientu apvienību "Dzīvības Koks" aicināsim citus uzņēmumus pievienoties mūsu kopīgajai cīņai, lai varētu sniegt pēc iepējas lielāku atbalstu Latvijas sievietēm.
    Gan aicinot apmeklēt ārstu, gan informējot par riska faktoriem, gan vācot līdzekļus rehabilitācijas nometnēm sievietēm pēc krūts operācijas.

    Tādēļ, 17. oktobrī, plkst.12.00 , sestdienā piedalīsimies "Rozā Lentītes" skrējienā, kas notiks Rīgā pie Brīvības pieminekļa.

    Skrējiens iecerēts kā atraktīvas komandu atjautības sacensības, kurās draudzīgi sacentīsimies ar citām organizācijām.

    Ar lepnumu varam paziņot, ka mēs, kolosālā AVON komanda, esam šī jaukā pasākuma oficiālie atbalstītāji un katram skrējiena dalībniekam - AVOn komandas biedram tiks jauks krekliņš.

    P.S. Uz Rozā lentītes komandu sacensībām visi ir laipni gaidīti kopā ar saviem mīļajiem - bērniem, vīriem, draugiem, utt.

    "Dzīvības Koka" vēstule - aicinājums, kas izsūtīts daudzām organizācijām:

    Neesi vienaldzīgs! Atbalsti un piesakies „Rozā lentītes” komandu sacensībām!

    Šogad Latvijā pirmo reizi, atzīmējot Krūts veselības mēnesi, onkoloģisko pacientu atbalsta biedrība „Dzīvības koks” organizē Rozā lentītes solidaritātes dienu, un aicina arī Jūs atbalstīt mūsu iniciatīvu un piedalīties KOMANDAS atjautības sacensībās, kuras notiks 17.oktobrī pulksten 12.00 pie Brīvības pieminekļa. Šīs dienas mērķis visā pasaulē ir pievērst sabiedrības uzmanību onkoloģiskajai situācijai, aicinot ikvienu ziedot tās uzlabošanai. Šogad visi saziedotie līdzekļi tiks novirzīti onkoloģisko pacientu rehabilitācijas nometnēm.

    Komandu atjautības sacensības plānotas kā nelielas orientēšanas sacensības, kur katrai komandai kontrolpunktos būs jārisina dažādi interesanti uzdevumi. Aptuvenais maršruta izpildes ilgums – viena stunda. Dalībnieku skaits komandā nav ierobežots, komandas dalības maksa – 20 lati. Katrs komandas dalībnieks savā īpašumā iegūs krekliņu ar pasākuma simboliku. Lai pieteiktu komandu vai iegūtu papildu informāciju, rakstīt uz e-pastu dzivibaskoks@dzivibaskoks.lv vai zvanīt pa tālruni 26328286 .

    Oktobris visā pasaulē jau tradicionāli tiek dēvēts par Krūts veselības mēnesi, kur viens no centrālajiem notikumiem – atbalsta skrējiens, kas šogad pirmo reizi tiks rīkots arī Latvijā. Pirmais Krūts veselības mēneša ietvaros organizētais skrējiens notika 1983.gadā Dallasā, Teksasā, un tajā piedalījās vairāk kā 800 cilvēki., Šodien tā jau kļuvusi par vispārpieņemtu praksi daudzās pasaules valstīs. Tieši tāpēc arī „Dzīvības koks” nolēmis šo iniciatīvu ieviest Latvijā, organizējot Rozā lentītes vienotības skrējienu un komandu atjautības skrējienu. „Mēs uzskatām, ka tikai kopīgiem spēkiem ir iespējams kaut ko sasniegt, un šī ir lieliska iespēja ikvienam izrādīt savu atbalstu,” norāda „Dzīvības koks” valdes priekšsēdētāja Daina Mezīte.

    Šobrīd Latvijā kopumā ir vairāk kā 50 tūkstoši onkoloģisko pacientu. Katru gadu no jauna diagnozi uzzina apmēram 10 000 cilvēku, savukārt diagnozi - „krūts vēzis” pirmo reizi izdzird vairāk kā tūkstotis sieviešu. Tas ir šoks, bailes un izmisums. Pēc diagnozes uzstādīšanas sākas ārstēšanas ceļš. Operācija. Ķīmijterapija vai staru terapija. Pēc tam cilvēks paliek viens ar savām problēmām. Viens, mācoties sadzīvot ar apziņu „man bija ļaundabīgais audzējs”. Cits, mēģinot atgriezties ģimenē, draugu sabiedrībā un darbā. Bieži ir jāmācās sadzīvot ar savu ķermeni (pēc krūts mastektomijas u.c.) un brūcēm. Latvija ir viena no retajām valstīm, kurā sievietes pēc krūts vēža operācijas bieži paliek vienas, izjūk ģimenes, tiek zaudēts darbs. Tāpēc ļoti svarīgi ir mainīt sabiedrības attieksmi un vienoties kopīgam atbalstam.

    „Dzīvības koks” saka lielu paldies pasākuma atbalstītājiem – kompānijai sievietēm „AVON”, kas ir Rozā lentītes skrējiena galvenais atbalstītājs visā pasaulē, kā arī citiem. Ziedot „Dzīvības kokam” iespējams gan portālā www.ziedot.lv, gan „Dzīvības koks” labdarības interneta portālā www.percunziedo.lv.

    Daina Mezīte,
    „Dzīvības koks” valdes priekšsēdētāja

     
    Форум » Avon » Каталоги, консультанты, акции » Atbalsti cinu pret kruts vezi (piesakies Roza lentites skrejienam)
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:





    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляется системой uCoz