| RSS
Пятница
29.03.2024, 04:22
Женский мир!!!
Главная Киногородок - Форум
Меню сайта
В форуме
  • Консультанты Amway (9)
  • UpserseSesy (0)
  • Хранение в холодильнике (14)
  • Как привлечь клиентов??? (16)
  • Consumer Digest (0)
  • Compare Prices Online (0)
  • Kennetherat (0)
  • Thomaspa (0)
  • TimothyNusy (0)
  • Ronaldgom (0)
  • Полезная информация

    • Страница 1 из 1
    • 1
    Модератор форума: Hulija  
    Форум » Дом, семья, работа » Досуг » Киногородок

    Киногородок
    allinaДата: Среда, 18.02.2009, 01:23 | Сообщение # 1
    Admin
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 1192
    Статус: Offline



    avon, tupperware
     
    МаргоДата: Четверг, 12.03.2009, 12:18 | Сообщение # 2
    Полковник
    Группа: Модераторы
    Сообщений: 216
    Статус: Offline
    Были там этим летом, интересное место specool

    Avon, Faberlic
     
    MarinaДата: Вторник, 17.03.2009, 13:04 | Сообщение # 3
    Генерал-майор
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 444
    Статус: Offline
    Мы тоже были. Брали на прокат костюмы и фоткались. Супер время провели tongue
     
    allinaДата: Четверг, 02.04.2009, 09:55 | Сообщение # 4
    Admin
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 1192
    Статус: Offline
    23.05.2009. - Kinopilsētas „Cinevilla” sezonas atklāšanas svētki „ĪSA PAMĀCĪBA MĪLĒŠANĀ”

    2009.gada 23. maijā Kinopilsētā „Cinevilla" notiks gadskārtējie sezonas atklāšanas svētki. Tradicionāli tie tiks rīkoti ar kādas latviešu kinofilmas tematiku. Daudziem labā atmiņā ir 1982. gadā, režisora Imanta Krenberga uzņemtā latviešu filma „Īsa pamācība mīlēšanā", kuras sižeta pamatā ir Rūdolfa Blaumaņa humoristiskie stāsti.

    Saimniekdēlam Jānim, pienācis laiks ņemt sievu, bet vecāku nolūkoto brūti viņš nav ar mieru precēt. Izdomājis - meklēšot pats tādu, pie kuras velk sirds. Viegli jau preciniekam neiet, jo daudzas meitas met acis uz stalto saimniekdēlu, kāro tikt saimnieces godā. Tomēr Jānis ir gana gudrs, un izdomā, kā visām viņu pītajām viltībām tikt klāt, kā dzirdēt to, ko acīs teikt negribētu, un tad jau arī izdodas atrast īsto - skaistāko, sirsnīgāko, strādīgāko.

    Svētkos Kinopilsētas vide būs pietuvināta filmas uzņemšanas laikam. Šajā dienā Kinopilsētā darbosies visi objekti: Lāču maizes ceptuve, Kinopilsētas LIDO krodziņš ar ēdināšanas vietām visā teritorijā, spīķeris ar tirgotavām, fotosalons. Tradicionāli darbosies gadatirgus ar lauku labumiem, gardumiem un našķiem. Būs atrakcijas un karuseļi un gluži kā filmā uzstāsies muzikanti un dancotāji.

    Bet, vai filma „Īsa pamācība mīlēšanā" ir iedomājama bez vecās labās grupas „Ornaments"? Tāpēc šogad Kinopilsētas īpašo svētku viesu statusā būs grupa „Ornaments", kas tikai šajā dienā, atkal būs kopā un uzstāsies uz Kinopilsētas skatuves!

    23. maijā Kinopilsētā būs ne tikai īsa pamācība mīlēšanā, bet arī īsa pamācība filmēšanā. Kinopilsētas filmēšanas paviljonā būs iekārtota interaktīva ekspozīcija, lai apmeklētāji gūtu priekšstatu par kino un televīzijas filmēšanas un ieskaņošanas procesu, kā arī būs iespēja noskatīties materiālus par Kinopilsētā uzņemto filmu tapšanu. Apmeklētāji varēs iesaistīties un piedalīties visos procesos un atklāt kino filmēšanas aizkulises. Pašu filmu „Īsa pamācība mīlēšanā" varēs noskatīties jaunajā Kinopilsētas filmēšanas objektā baznīca.

    Pūra darināšanas mācības, Latvijā garākās zeķes adīšana, fotogrāfēšanās kino kostīmos, jautras atrakcijas, dziedāšana, dancošana un kino skatīšanās - tā ir tikai daļa no lielo Kinopilsētas sezonas atklāšanas svētku programmas.

    Tādēļ laipni aicināti visi, kas vēlas pabūt latviešu iemīļotās kinofilmas „Īsa pamācība mīlēšanā" gaisotnē, izzināt kino uzņemšanas aizkulises un jauki pavadīt laiku!

    Svētku programma tiks organizēta visas dienas garumā no plkst. 12:00 - 18:00

    Nokļūšana uz Kinopilsētas svētkiem.

    Kinopilsēta"Cinevilla"atrodas Tukuma raj. Slampes pagastā. Lai nodrošinātu vienmērīgu apmeklētāju transporta plūsmu, svētku organizatori informē:

    Svētku dienā, š.g. 23.maijā laikā no plkst. 10:00 - 18:00 uz Kinopilsētu varēs nokļūt no Tukuma - Jelgavas šosejas virzienā uz Kinopilsētu, kur transporta kustība tiks pārveidota un regulēta no divvirziena kustības uz vienvirziena kustību. Izbraukšana no Kinopilsētas uz galvenajiem auto ceļiem tiks organizēta un regulēta Slampes virzienā.

    Visi apmeklētāji tiek laipni aicināti transporta līdzekļus novietot Kinopilsētas autostāvvietās. Svētkos transporta kustība tiks organizēta sadarbībā ar Tukuma rajona ceļu policijas pārvaldi.

    Uz tikšanos Kinopilsētas svētkos 2009.g. 23. maijā Kinopilsētā „Cinevilla"!
    Ieejas maksa Kinopilsētā 2009.g. 23. maijā - 3.00Ls

    Informācijai: 67754647, 28 60 66 77
    Kontakti tirgotājiem: 28 60 66 77 (Mareks) Pieteikšanās no 1. aprīļa
    info_tirgotajiem.pdf

    13.06.2009. - Vēsturiskās militārās tehnikas izstāde Kinopilsētā "Cinevilla"Sestdien,2009. gada 13. jūnijā Kinopilsētā „Cinevilla" Tukuma rajona Slampes pagastā jau trešo gadu pēc kārtas notiks vēsturiskās militārās tehnikas izstāde.

    Izstādes ekspozīcijā piedalīsies dalībnieki no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Zviedrijas un Vācijas un citām valstīm. Apmeklētājus priecēs arī īpaši vēsturisko kauju paraugdemonstrējumi un pirotehnikas šovs.

    14.02.2009. - Eiropas jauno režisoru labākās īsfilmas Kinopilsētā "Cinevilla"Starptautiskā īsfilmu festivāla 2ANNAS „Tūre Latvijā" ietvaros

    Seansa laiks: 2009. gada 14. februāris, plkst. 11:00 un 14.30
    Seansa vieta: Kinopilsēta „Cinevilla"

    14. februārī kinopilsētā „Cinevilla" ar īpašu Eiropas un pasaules īsfilmu izlasi viesosies Starptautiskais īsfilmu festivāls 2ANNAS.

    2ANNAS Latvijā darbojas jau vairākus gadus un pa šo laiku tam ir izdevies apkopot ievērojamu jauno režisoru īsfilmu izlasi, prezentējot to darbus Vācijā, Lielbritānijā, Somijā, Krievijā, Ukrainā un arīdzan tepat Baltijas valstīs. Festivāls 2ANNAS veidojot savas programmas uzsvaru liek uz jaunās paaudzes kino, kas, līdzās tradicionālajiem filmu veidošanas līdzekļiem, meklē jaunas izteiksmes un satura formas. Festivāla mērķis ir popularizēt jauno kino, kā arī skatīt Baltijas filmu mākslas attīstību un tendences pasaules kontekstā.

    Īsfilmu seansā Cinevillā 2ANNAS piedāvā noskatīties festivāla 2008. gada konkursa programmu "Frīkvuda", "Baltie taustiņi", "* līdz 16 g. vec. neiesakām" un "Baltijas īsfilmu skate" 2 stundu un 20 minūšu kompilāciju (animācijas, spēlfilmas, eksperimentālās īsfilmas u.c.).

    Šī ir skate, kas liek raudāt, smieties, sarkt aiz kauna un bālēt par cilvēku neizmērojamo izdomu un fantāzijas lidojumu. Kino ir miris, lai dzīvo kino! Jaunas formas un žanra meklējumi, sajaukums un šķietama nesavienojamība, pilnīgs haoss. Putukrējums gan pieredzējušiem kino profesionāļiem, gan vienkāršiem ierindas skatītājam. Šajā skatē divritenis no jauna izgudrots vismaz 5 reizes. Neizdibināms noslēpums, ieturēts ritms, smeldze un galu galā miruša narkodīlera piezīmes.

    Ieeja: ieejas maksa Kinopilsētā "Cinevilla" - pieaugušajiem 2Ls, skolas vecuma bērniem - 1Ls.
    Pasākuma apmeklētājiem būs iespēja arī apskatīt pašu Kinopilsētu "Cinevilla", iegriezties kostīmniecībā un nofotogrāfēties kostīmos, kā arī iespēja iegādāties siltu tēju un sātīgu zupu, lai nenosaltu.
    Projektu īsteno Virtuālā studija „URGA" un Tehniskās jaunrades nams „Annas 2", projekts notiek ar Nacionālā Kino centra atbalstu.


    avon, tupperware
     
    Форум » Дом, семья, работа » Досуг » Киногородок
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:





    Copyright MyCorp © 2024
    Сайт управляется системой uCoz